İstanbul Tuzla'da bir kişi tartıştığı eşi ile 2 kızını öldürüp kayıplara karıştı. Olay Aydınlı Mahallesi Sena Sokak meydana geldi. İddialara göre emlakçılık yapan Ömer K. (40) öğleden sonre evine gelerek eşi Gülizar Ç. (53) ile tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce silahına davranan Ömer K. eşi, Gülizar Ç. ile evde bulunan kızları Dilan K. (18) ile Rojda K.'yı (20) tabancayla başlarından vurarak kaçtı.
 
OĞLUNU ÖLDÜRMEDİ
Olayın gerçekleştiği esnada zanlının bir oğlunun da evde olduğu, Ömer K.'nın oğluna ateş etmediği belirtildi. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis üç kişiyi kanlar içinde buldu. Yapılan kontrolde anne ve iki kızının hayatlarını kaybettiği tespit edildi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının tamamlamasının ardından, anne ve iki kızının cesetleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
 
Kavga sesi geliyordu
Mahalle sakinlerinden birisi olayla ilgili olarak, 'Komşumuz aile içinde ne olduğunu bilmiyoruz. Gördüğümüzde sadece merhabalaşıyorduk' derken, başka bir mahalle sakiniyse 'üç dört gündür bağırma sesleri ve çığlıklar duyuyorduk ama sebebi nedir bilmiyoruz' dedi. Kaya ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu.aa
Editör: Wan Haber