Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu oynanacak olan B.Vanspor ile Esenler Erokspor maçı için sahada karla kaplı zeminleri temizledi.

Ekipler saatlerce uğraştıktan sonra sahanın zeminini maç oynamaya elverişli hale getirirken, güneşin de kendisini göstermesi ile birlikte söz konusu sahada maçın oynanması için bir sıkıntı kalmadı.

Taraftarlar ise Gençlik Spor ekiplerine teşekkür ederek, “Maç öncesi karla kaplı sahada temizlik çalışmalarının yapılması sevindiricidir. Esenler Erokspor maçında zeminden dolayı maçın ertelenmesini istemiyoruz. Takımımız ikinci devrenin dördüncü maçına çıkacak. İkinci devrenin ilk üç maçında mağlubiyetimiz yok. İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda Karşıyakaspor ile berabere kaldık.

Ardından Van’da Kemerspor’u 2-0, deplasmanda Alibeyköyspor’u 1-0 mağlup ettik. Şimdi Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan takımımızın mutlaka galip gelmesi gerekir. Çünkü lider Kırşehir Belediyespor ile B.Vanspor arasında 6 puanlık bir fark var.

B.Vanspor’un maçlarını kazanması, ilk üç sıradaki, hatta bizden sonraki iki-üç takımın da puan kaybetmesini beklemek lazım. Fakat rakiplerden ziyade B.Vanspor’un önce kendisine bakması ve maçları kazanması lazım. Eğer seri galibiyetler elde edersek bu sezon ikinci lige yükseliriz. Pazar günü saat 13.00’te Esenler Erokspor maçında takımımıza başarılar diliyor, herkesi maça davet ediyoruz” yorumunda bulundular. (Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber