Vansesi Gazetesi'nden Rıdvan CAN'ın haberine göre;
 Lige iyi bir başlangıç yaparak oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak iyi bir hava yakalayan Belediye Vanspor, cumartesi günü (yarın)  saat 15.00'da Atatürk Şehir Stadında ligin güçlü ekiplerinden Kayseri Şekerspor ile karşılaşacak.


Kayseri Şeker maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan B. Vanspor Teknik Direktör Cahit Sönmez,   maçın iki takım içinde zor geçeceğini ancak sahadan üç puanla ayrılan tarafın kendileri olacağını belirtti.      


Sönmez, maç öncesi yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Sporcu kardeşlerimiz kimin nasıl oynayacağını gayet iyi biliyor. Ligin en zor ve güçlü takımlarından Kayseri Şekerspor ile karşı karşıya geleceğiz. Futbolcularımız bu maçta ellerinden gelen bütün mücadeleyi sergileyeceklerinden şüphem yoktur. Taraftarımızın bize destek vereceklerine inanıyorum.  Bizde alacağımız galibiyet ile onları mutlu edeceğiz" diye konuştu.


Kayseri Şekerspor maçının hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Tesisleri'nde Teknik Direktör Cahit Sönmez nezaretinde gerçekleştiren siyah-kırmızılılarda sakatlıkları devam eden Osman Yıldırgan, Haşim, Rıdvan, Murat ve Medeni'nin çalışmalara katılmadıkları ve Kayseri Şekerspor karşısında forma giyemeyecekleri belirtildi. Maç hazırlıkları kapsamında yapılan sabah antrenmanında futbolcularla saha içerisinde kısa değerlendirme yapan Cahit Sönmez, futbolculara maçın önemini anlattı. Toplantı sonrası futbolcular yardımcı hoca nezaretinde kısa pas top çalışması yaparak çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık bir buçuk saat süren çalışmada Futbolcuların hırslı ve neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.
Kayseri Şekerspor maçı öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan,  Teknik Direktör Cahit Sönmez, bir seri başlattıklarını ve bunu Kayseri Şekerspor maçında da devam ettirmek istediklerini belirterek, Kayseri Şekerspor 3. Lig'in en iyi takımlarından biridir. Zor maç olacağını biliyoruz.  Bizde kendimize göre önlemlerimizi almışız. Bu maçtan 3 puan almak için mücadele edeceğiz dedi. 


TAKIM HALKIN TAKIMDIR.
Sönmez, halkın B.Vanspor'a sahip çıkması gerektiğini ifade ederek,"B.Vanspor'a halkın sahiplenmesi lazım. Halk destek verdikçe ve maddi sıkıntılar çözüldükçe takım daha iyi yerlere gelecektir. Van halkı bu takıma sahip çıkarsa iyi yerlere geliriz dedi.


TARAFTARIMIZ BİZİM BİRİNCİ ADAMIMIZ
Zorlu Kayseri Şekerspor maçı öncesi futbolseverlere çağrıda bulunan Teknik Direktör Cahit Sönmez, " Taraftarımıza futbol zevki yüksek maç izleterek galibiyet armağan etmek istiyoruz. Futbolcularımızda zorlu karşılaşmanın bilincindedir. Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyoruz. Taraftarımızın desteğiyle 3 puanı alacağız.  Taraftarımız bizim 12'nci değil birinci adamımız. Cumartesi günü Atatürk Stadı'nı dolduracak olan taraftarımıza 3 puan hediye ederek yolumuza devam edeceğiz" dedi.


Ercan Dülger, Şeker'e Hazırız!
Kara Kobra Taraftarlar Derneği Başkanı Ercan Dülger, yarın Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak Kayseri Şekerspor maçı için  taraftarlara çağrıda bulundu.  Dülger. "  Taraftarlarımızı maçta görmek istiyoruz. Birlik olmaya ve kenetlenmeye davet ediyorum.  Cumartesi zor bir maç bizi bekliyor sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Kara Kobra taraftarları olarak yıllardır iyi günde kötü günde bir arada olduk.  Her türlü zorluğa rağmen takımımızın yanında olup destek vermeye çalıştık bizler tribünde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Biz bu futbolcularımıza teknik heyetimize ve yöneticilerimize inanıyoruz, halkımızın da onlara inanması, destek olması gerekiyor. Biz Kara-Kobra Taraftarlar derneği olarak takımımızı her zaman her yerde desteklemeye devam edeceğiz"  dedi.

Editör: Wan Haber