TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, bugün İstanbul’da çok önemli bir maça çıkacak. Taraftarların 6 puanlık maç olarak gördüğü B.Vanspor Alibeyköyspor karşılaşması saat 13.30’da Alibeyköy İlçe Stadında oynanacak.

B.Vanspor açısından çok önemli olan karşılaşma da Van taraftarlarına sadece 50 kişilik yer ayrılması büyük tepkilere yol açtı.

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan B.Vanspor bu kritik maçtan kesinlikle Van’a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Lider Kırşehir ve yakın takipçisi Altındağ Belediyespor’un kendi sahalarında oynamalarını göz önünde bulunduran B.Vanspor, bu takımlarla arasındaki puan farkının açılmaması için, Alibeyköyspor maçına sıkı hazırlanarak İstanbul’a kesin galibiyet için gitti.

TFF 3.lig 2. Grupta 18 Takımın mücadele edeceği 9 karşılaşma oynanacak. İlk 4 karşılaşma bugün, son 5 karşılaşma ise yarın oynanacak.

Bugün oynanacak olan karşılaşmalarda B.Vanspor Alibeyköyspor’a konuk olurken, grupta 2. Sırada yer alan Altındağ Belediyespor ise Adıyamanspor’u konuk edecek.

Zirveyi yakından ilgilendiren bu 2 karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Yarın oynanacak maçlarda ise, Lider Kırşehir Belediyespor sahasında Sultanbeylispor’u konuk ederken, Kızılcabölükspor ise Yeni Orduspor’u konuk edecek.

B.Vanspor bu maçın ardından ligin 21. Haftasında ise yine bir İstanbul takımı olan Esenler Erokspor’u konuk edecek.

(Van Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber