Rıdvan CAN

Teknik Direktör Ramazan Silin, kamp çalışmalarının verimli geçtiğini, futbolcuların mücadeleleri arkadaşlık ruhu ile ortaya koydukları performansla istekli olduklarını belirterek kamp programı çerçevesinde çalışmalarını 9 Ocak’ta tamamlayarak Van’a döneceklerini, Van’da 19 Ocak’ta Van’da oynanacak Şekerspor A.Ş maçına hazırlanacaklarını söyledi.

“KAMP İYİ GEÇİYOR”
İkinci devreye yoğun bir şekilde hazırlanan Kırmızı-Siyahlı ekipte, moraller yerinde. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren B.Vanspor'da Teknik Direktör Ramazan Silin, futbolcularının çalışma temposundan gayet memnun olduğunu dile getirerek, iyi bir futbolcu kadrosuna sahip  olduğunu bunu en iyi şekilde değerlendireceklerini  ifade etti.  


‘‘İKİ NOKTAYA TRANSFER YAPACAĞIZ’’
Silin,“ Takımda eksik gördüğümüz mevkilere kulübün ekonomik durumuna göre en az 2 transfer yapmayı planlıyoruz. Hedefimiz doğru isimleri kadromuza dâhil etmektir” dedi.
 

‘‘HEDEFİMİZ PLAYOOF’’
Silin,  "Görev yaptığım bütün takımlarda zirve mücadelesi yaptım. B.Vanspor'da da hedefimiz bu yönde olacak. Öncelikli hedefimiz play off Bunun bilinci içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 12 Ocak’ta evimizde Şekerspor’u ağırlayacağımızı kaydederek, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz” dedi.

 

BAŞKAN  GÜLTEPE, “B.VANSPOR'UMUZUN BAŞARISI İÇİN HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ."

Sezonun ikinci yarısının çok daha çetin mücadeleye sahne olacağını belirten, Kulüp Başkanı Giyasettin Gültepe, ise kulübün imkânları doğrultusunda gerekenin yapılacağını belirterek B.Vanspor'umuzun başarısı için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Vansesi

Editör: Wan Haber