İlhan Siyahtaş

Büyükşehir Belediyespor Şahabettin Özarslaner Spor Tesislerinde yeni transferleri basına tanıttı. Şampiyonluk parolasıyla lige iddialı bir şekilde hazırlanan B.Belediyespor Murat Berge, Murat Yıldırım, Yakup Demir, Tolga Karakaya, Sercan Özdem, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, İrfan Faruk Ildiz   ve Galatasaray’ın alt yapısından yetişen ve Süper Lig’de top koşturan Bucasporlu Anıl Dilaver’i kadrosuna kattı.  

Şahabettin Özarslaner spor tesislerinde transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Mahmut Pala, hedeflerinin zirve olduğunu belirterek, şampiyonluk hedefi olan bir kadro kurduk dedi.

Pala” Gençlerden oluşan ve koşan bir takım kurduk.  Eksik mevkilere yeni transferler yaptık. Yaptığımız yeni transferlerin hepsi yerinde transferlerdir. Özellikle Gol yollarında çektiğimiz sıkıntıları gidermek adına Galatasaray alt yapısında yetişen ve Bucaspor’da oynayan Anıl Dilaver’i kadromuza kattık. Tesisleşme anlamında ciddi yol kat ettik, burada bulanan spor tesisimizin tadilatını yaparak lige yüksek moralle hazırlanıyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrası transfer edilen futbolcular basına tanıtılarak fotoğraf çektirildi. Tanıtım toplantısında B. Belediyespor Teknik Direktörü Burhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 

Kaynak / Editör: VANSESİ - İLHAN SİYAHTAŞ

Editör: Wan Haber