Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ceza almış Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ve Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile TFF binasında yapmış oldukları görüşmeyi manidar karşıladıklarını söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Genel Sekreter Talat Yılmaz ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Şekip Mosturoğlu ve Tolga Deniz Aytöre'nin bir araya gelmesi Trabzonspor cephesi tarafından manidar karşılandı.
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Türk futbolunda enteresan gelişmelere şahit olduklarını belirterek, "Fenerbahçe kulübü Raul Meireles'in aldığı cezadan sonra Türkiye Futbol Federasyonu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamadan sonra bu kadar süre geçmesine rağmen, TFF'nin bu açıklama nedeniyle herhangi bir disiplin soruşturması başlattığı duyumunu alamadık. Kamu oyununda bildiği gibi TFF ile ilgili olarak sitemizden yapmış olduğumuz bir açıklamayla ilgili başkanızı Sayın Sadri Şener'e hem hak mahrumiyeti hem para cezası yanında kulübede para cezası verilmişti. Ama TFF, Fenerbahçe kulübü ile ilgili olarak henüz bir girişimde bulunmadı. Her hangi bir girişimde bulunmaması bir tarafa İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin hapis cezası ile cezalandırdığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve Asbaşkanı Sayın Şekip Mosturoğlu'na Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıyla görüşmek için randevu vermesi ve görüşmeleri tüm kamuoyunca ve kulübümüzce manidar karşılanmıştır. Trabzonspor kulübü olarak her zaman temiz futbol, fair-play'ı ön planda tutuğumuzu ve Türk futbolunda bunların olması gerektiğini vurguladığımız bu dönemde böyle bir görüşme hakkında herhalde sayın TFF yetkilileri bir açıklama yapacaklardır. Bir futbol sever olarak hem de Trabzonspor Genel Sekreteri olarak bu konuda bilgilenme ihtiyacı duyuyorum. Kamuoyu da benim gibi düşünüyor diye umuyorum. TFF'nin kamuoyunu tatmin edici bir açıklama yapması bekliyorum" dedi.
(GÖK-BÇ-BÇ-S)

21.12.2012 18:12:54 TSI

Editör: Wan Haber