Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji'nin yarıyıl karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, genç öğrenciler için adalet ve hürriyetin yaşanabildiği bir ülke temennisinde bulundu.
Kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi hakkında da bilgiler veren Başkan Yıldırım, Kolejin bulunduğu arazinin kulüp tarafından satın alınacağını ve üniversitenin binalarının bir kısmının da buraya yapılacağını kaydetti.
Fenerbahçe Koleji'nin, '2012-2013 Eğitim Öğretim Dönemi Yarıyıl Karne Töreni', Kolejin Ataşehir'deki kampusunda yapıldı. Konferans salonunda gerçekleştirilen törene Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin, Yasemin Merçil, Fenerbahçe Kulüp CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz, Fenerbahçe Kulüp Genel Müdürü Serkan Acar ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler koleje gelişleri sırasında çiçekler, alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı. Okulun 1. dönem faaliyetlerinin tanıtıldığı sunumla başlayan törende, daha sonra öğrenciler hazırladıkları gösterileri sergiledi. Törende bir konuşma yapan Turhan Şahin, Başkan Aziz Yıldırım'a Fenerbahçe Koleji'ne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

AZİZ YILDIRIM: "KOLEJİN ARAZİSİNİN TAMAMINI SATIN ALACAĞIZ"
Törende konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kurulma çalışmaları süren Fenerbahçe Üniversitesi hakkında bilgiler vererek, öğrenciler için tavsiye ve temennilerde bulundu. Başkan Yıldırım Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulması ve binalarıyla ilgili çalışmaların yapıldığını aktararak, "Turhan Bey, buraya 10 yıldan fazla emeği geçen bir arkadaşımız. Zaten gereken her şeyi söyledi. Kolejimizle ilgili geçmişte sıkıntılarımız oldu. Bu sıkıntıları biliyoruz. Son iki yılda benim olmamam nedeniyle de bu sıkıntılar arttı. Yalnız bu yıl öyle tahmin ediyorum ki yılsonuna kadar, buradaki araziyi olduğu gibi Fenerbahçe Spor Kulübü satın alacaktır. Aslında bu arazi üzerinde üniversitenin kurulması ve binalarıyla ilgili gerekli çalışmalar yapılmıştı. Ama bu iki yıllık süreç içerisinde ben olmayınca, arkadaşlar bunu yürütemedi mecburen. Şimdi elbirliğiyle üniversitenin de bir kısmını bu arazi içerisinde, burayı da daha geliştirerek, yeni bir şekle sokarak, gençlerimizin ve ülkenin geleceğinin hizmetine, burayı açacağımızı düşünüyoruz. Buradaki genç insanların neler yaptığını hep beraber gördük. Onları da kutluyoruz. Tatilde öğretmenlerinin vermiş oldukları çalışma programlarına uymalarını kendilerinden istiyoruz. Şunu da söylüyorum, karnelerinde zayıf olanlar buna hiç üzülmesinler. Çünkü ikinci dönem de var. Orada çalışarak, o zayıflarını düzeltirler. Hiçbir zaman, zayıf aldım diye üzülmek bize yakışmaz. Onlara tavsiyem, ikinci dönem daha iyi çalışarak sınıflarını geçmeleri. Ve adaletin ve hürriyetin yaşanabildiği bir ülkede onların yaşam sağlamasını arzu ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin, Yasemin Merçil, Fenerbahçe Kulübü CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz ve Fenerbahçe Kulübü Genel Müdürü Serkan Acar ile birlikte öğrencilere karnelerini verdi. Bu arada Fenerbahçe Koleji Sanat Koordinatörü Uğur Mine Tamay, Başkan Aziz Yıldırım'ın ebru sanatıyla yapılan bir portresini kendisine hediye etti. Karne töreni, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.
(BH-BÇ-S)

25.01.2013 16:44:22 TSI

Editör: Wan Haber