Fenerbahçe Ocak Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda kurumsallaşmayı eleştiren Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'a, başkan Aziz Yıldırım sert çıktı.
Fenerbahçe'nin yeni kurumsal yapısını eleştiren Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ı, Aziz Yıldırım yönetim kurulu masasında oturduğu yerden eleştirdi.
Kulübün yıllarıdır amatörce yönetildiğini savunan Yıldırım, "Başkan sen beni anlamamışsın. Bu insanlar Aziz Yıldırım ve yönetimin elemanlarıdır. Burada çıkıp bir sunum yaptılar. Kulübün artık nasıl yönetileceğiyle ilgili. Denetleme kurulu aynen duruyor. Denetleme kurulu gene onları denetleyecek. Onlardan raporu alıp, gelip gene kurula sunacaklar. Ben Aziz Yıldırım olarak 1 liranın dahi nereden nereye harcandığını bilmek istiyorum. Bundan önceki yönetim amatörce çalışmıştı. Bizler öncüyüz. Bizler gideceğiz, Fenerbahçe yaşayacak. Bu güne kadar ben bunun yapılmasında geç kaldım ama bugün yapmaya mecburum. Burada kıdem bölümü yapıyoruz. Neler oluyor, neler yapılıyor, Fenerbahçeliler bilsin, öğrensin. Biz dostuz, burada böyle konuşman beni yaralıyor" dedi.
Aziz Yıldırım'ın bu sert çıkışının ardından Yüksel Günay, kürsüde ki konuşmasına kaldığı yerden devam etti. Kurumsallaşmanın kulübe her ay 150 bin lira kadar mali bir yük getirdiğine dikkat çeken Günay, "Ben kurumsallaşmaya karşı değilim. Ben Sayın Başkan'ı çok severim ama bu sevgi benim fikrimi söylememe mani değil" diye konuştu.
(BH-RFK-S)

19.01.2013 14:56:19 TSI

Editör: Wan Haber