2010-2011 Yılları arasında yaptığı şike iddiası ile gündeme bomba gibi düşen F.Bahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a bir hapis şoku daha geldi.Hapis şoku ile sasılan Aziz Yıldırım ve yönetimden bir yanıtın gelmesi bekleniyor.

 


Yaptığı olay açıklamalarıyla kulüp taraftarına kan kusturan Aziz Yıldırım'a geçen sezondan kalmış bir hesap söz konusu oldu.Aziz Yıldırım'ın geçen sezon yaptığı veryansın açıklamalarına kendi aleyhine bomba gibi geri döndü.


Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarf ettiği sözlerden ötürü Genç Fenerbahçeliler (GFB) kurucusu Sefa Kalya'nın suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı.


PARALI KÖPEKLER

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Sefa Kalya'nın suç duyusuna yer verilerek söz konusu suç duyurusunda Yıldırım'ın birden fazla kanal tarafından canlı olarak yayınlanan konuşmasını kesip GFB'nin olduğu tribüne dönerek, "Terbiyesizlik etmeyin, sizi bir daha stada sokmam, terbiyeszler, paralı köpekler,bukadarda ağır hakaret ediyorum" dediği anlatıldı. Yıldırım'ın savcılığa suçlamaya ilişkin sunduğu dilekçesinde olay günü Sefa Kalya'nın tribünde olmadığını, onun bulunmadığı bir yerde kendisine yönelik hakarette bulunulmuş olamayacağını ifade ettiği belirtildi. 


HAYSİYET ŞEREF BIRAKMAMIŞTI İDDİASI

İddianamede, Yıldırım'ın sarf etmiş olduğu sözlerin Müşteki Kalya'nın onur, şeref ve saygınlığını rencide edecek nitelikte olduğu kaydedildi. Yıldırım hakkında "Hakaret" suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda onbir Mayıs ikibin on dört günüdüzenlenen şampiyonluk kutlamalarında kürsüde konuşan Aziz Yıldırım, konuşması sırasında yapılan tezhürtlara büyük tepki göstermiş, suça konu sözleri sarf etmişti. 

 

 

Aziz Yıldırım'a hapis istemi

Editör: Wan Haber