Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ocak ayı olağan toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde yapıldı. Kurul başkanı Yüksel Günay başkanlığındaki toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler ve çok sayıda üye katıldı.
Divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu divan kurulu toplantısında Fenerbahçe tarihinin önemli günlerinden birinin yaşandığını söyleyerek, "Bugün burada kulübün alacağı vereceği şu diye konuşmayacağız. Bugün burada geleceğe doğru atacağımız adımın ilk damgasını vurarak, neler yapacağımızı anlatacağız. Yapacaklarımızı, bundun sonra anlatacağız. Fenerbahçe, UEFA kriterleriyle yeni bir döneme girerken, kendi içinde de bir yenilenmeye ihtiyaç vardı. Yöneticilerimiz ve onlarla çalışacak arkadaşlar çalışmalar yaptı. Bir sunum yapacaklar" dedi.

"BURADAN MEDYAYA CEVAP VERMEYCEĞİZ"
Basında 'Hisse senetlerini sattılar' 'MASAK, Maliye araştırma yapıyor' şeklindeki haberlere de değinen diye Yıldırım, "Bunları yazıyorlar. Artık buradan medyaya cevap vermeyeceğiz. Ama sizin sorduğunuz her şeye cevap vereceğiz. Gazetelerde yazılanlara değil, sizin sorduklarınıza cevap vereceğiz. Biz tüzüğümüzü bilen insanlarız ve ne zaman genel kuruldan izin almamız gerektiğini biliyoruz. Tüzük ne gerektiriyorsa onu yaparız" şeklinde konuştu.
Başkan Yıldırım konuşmasının ardından kulübün yeni CEO'su Hakkı Hasan Yılmaz'ı kurul üyelerine takdim etti.
(MSB-BH-RFK-S)

19.01.2013 12:14:04 TSI

Editör: Wan Haber