Bursaspor'un yeni transferi sol bek oyuncu Aziz Behiç 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Aziz Behiç kendisini 3,5 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle imzaladı. Önemli bir futbolcuyu kadroya kattıklarını ifade eden Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, "Kendisi Türk statüsünde oynayacak. Önümüzdeki haftalar içinde sorunu çözeceğiz. Babası Yaşar Behich eski kalecilerimizden Osman Uçaner'in de samimi arkadaşlarından birisi. Bu da bizim için ayrı bir değer taşıyor. Önemli bir futbolcu transfer ettiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.
Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise şunları söyledi:
"Avustralya Milli Takımı'nın sol beki Aziz kardeşimizi Bursaspor'a kazandırdık. Kendisi de bu konuda fedakarlıklar yaptı. Bursaspor için hayırlı olacak anlaşmalar sağlandı. Fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bursaspor forması altında uzun yıllar görev yapacaktır."
Bursaspor'da yıllarca oynamak istediğini belirten Aziz Behiç ise, "İlk defa Türkiye'ye geldim. Bursa'yı çok beğendim. Bu takıma ne kadar yardımcı olabilirsem mutlu olacağım. İnşallah yıllarca Bursaspor forması giyerim" şeklinde konuştu.
(MA-İHS-BÇ-S)

01.02.2013 18:36:38 TSI

Editör: Wan Haber