Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Galatasaray'ın ilk GS Store mağazasının açılış töreni yapıldı.
GS Store'nin açılış törenine yağmurlu havaya aldırış etmeyen çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar katılırken, mağazanın açılışını Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak gerçekleştirdi. Açılış töreninde tezahüratlarda bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar hafta sonu Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçıyla ilgili "Arena Fener'e mezar olacak" diye tempo tuttu.
Açılış sonrası mağazayı gezen Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, GS Store'nin açılışı için burada olduğunu hatırlatarak, "İnşallah, bu mağaza daha fazla Galatasaray ürünü satan mağaza olur. Azerbaycanlı kardeşlerimize güveniyorum. Hem Türk halkı, hem de Galatasaraylı olarak onları çok seviyorum" dedi.
Hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında konuşan Albayrak, "Galatasaray Fenerbahçe derbisi sadece Türkiye'de değil dünyada da en çok izlenilen maçlardan biri. İki takımda Avrupa'da emin adımlarla ilerliyor. İki takımada başarılar dilerim. Derbinin centilmence geçmesini diliyorum. Artık biz tribünlere iyi mesaj vermemiz lazım ki tribünlerdeki bu olaylar bitsin" diye konuştu.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki başarılarına değinen Albayrak, "İnşallah Avrupa Kupalarında Fenerbahçe ve Galatasaray'dan başka takımlarımızda katılır. İnsanın canı acıyor çünkü Almanya bu Şampiyonlar Ligi'ne 3 takımla takılıyor Türkiye'yse sadece Galatasaray'la temsil ediliyor. Türk takımları ne kadar başarılı olursa Şampiyonlar Ligi'ne 3 takımla katılma şansı olur. Onun için bütün Türk takımlarının Avrupa'da olması lazım" ifadelerini kullandı.
(KN-BÇ-BÇ-S)

13.12.2012 17:20:04 TSI

Editör: Wan Haber