Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti Kısım Amirliği ekipleri, tarafından düzenlenen toplantıda kadına şiddet ve korunma yolları masaya yatırıldı.
Altınova Atatürk Kültür Salonu'nda bayanlara Aile Danışmanlığı Müdürü Cemile Çakır tarafından, kahvelerde ise erkeklere Sosyal Hizmetler Uzmanı Orhan Gündüz tarafından 'Kadın Erkek Eşitliği' ve 'Kadına Şiddet' konulu konferans büyük ilgi gördü.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından 2.'si Altınova'da düzenlenen bu tür konferansların devam edeceği ve halkımızın bu konuda daha bilinçli olabilmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Altınova'daki konferansı Emekli Yarbay Belediye Başkanı Asım Sürer , Jandarma Komutanı Üsteğmen Kutay Bekleyen, Küçükköy Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Akgün, CHP Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, öğrenciler ile Burhaniye Belediyesi Kadın Erkek eşitliği Komisyonu Başkanı Belediye Meclis Üyesi Emine Oya Özarkon izlediler.Toplantıda uzmanlar tarafından katılımcılara birde broşür dağıtıldı ve slayt gösterileri sunuldu. (BT)

09.01.2013 18:04:11 TSI

Editör: Wan Haber