Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 6 yıllık eşine ilginç bir sürpriz yapan ilçenin sevilen esnaflarından Ferdi Akgün, Sevgililer Günü'ne adeta damgasını vurdu.
Ayvalık'ta Perakende Sebze Halinde Peynircilikle uğraşan ilçenin sempatik esnaflarından Ferdi Akgün, 9 yıl önce tanıştığı ve 6 yıl öncede evlendiği eşi Yeliz Akgün'e Sevgililer Gününde unutamayacağı bir jest yaptı. Yeliz Akgün'ün ilçedeki bir spor salonunda süren plates çalışmalarını tamamlamasının ardından soyunma odasında giyindiği sırada spor salonuna giren ve ikinci kattaki soyunma odasının kapısından, alt kata inen merdivenleri kırmızı gül yapraklarıyla donattı. Yeliz Akgün, soyunma odasının kapısını açtığı anda adeta halı gibi yerde serili olan gül yapraklarının üzerinden merdivenleri inerek, kendisini elinde bir buket kırmızı güllerle bekleyen eşini karşısında görünce neye uğradığını şaşırdı. Romantik eş Ferdi Akgün'ün, 4 yaşındaki dünyalar tatlısı Melina adlı kızının annesine yaptığı bu jest spor salonun çalışanları tarafından dakikalarla alkışlanırken, genç kadın eşinin bu jesti karşısında duygulanarak sadece 'Seni Seviyorum' diyebildiği gözlendi.

GENÇ KADIN AŞKI İÇİN HER ŞEYİ GERİDE BIRAKTI
9 yıl önce tanıştıkları ilk gün, eşi Ferdi'nin evlenilecek bir erkek olduğunu hissettiğini söyleyen Almanya'da gurbetçi Türk ailesinin ortanca kızı Yeliz, aşkı uğruna tüm yakınlarını ve işini geride bırakarak Türkiye'ye gelip, Ferdi ile evlendiğini ve aşklarının meyvesi minik kızlarıyla Ayvalık'ta son derece mutlu bir yaşam sürdürdüğünü kaydetti. Ayvalık'ın sevilen esnaflarından olan eşi Ferdi'nin 14 Şubat Dünya Sevgililer Gününde yaptığı jest gibi, kendisini sık sık şaşırtan sürprizler yaptığını anlatan Yeliz Akgün, "Eşim dünyalar tatlısı bir insan. O benim her şeyim. Kızımın babası ve hayatımın anlamı. O'nu çok seviyorum" diye konuştu. Ferdi Akgün ise, eşinin her zaman arkasında kendisinin en büyük destekçisi olduğunu vurgulayarak, "O'na her şeyim feda olsun" demekle yetindi. Akgün çiftinin bu mutlu anlarına tanık olan Ayça ve Ercan Topal ise genç çifti ilk tebrik edenler oldu.
(SS-SŞ)

14.02.2013 18:43:55 TSI

Editör: Wan Haber