Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. Grupta şampiyon olup, 3. lige direkt çıkabilme mücadelesi veren lider Ayvalıkgücü Belediyespor'a, takımın tribünlerdeki en ateşli destekçisi Ayvalıklı 10'lar Grubundan baklavalı bir jest yapıldı.
Ligin ilk yarısını bay takım olarak geçirdikten sonra ligdeki en yakın takipçisi Yenişehir Belediyespor'u 3-2, geçen hafta da yine en yakın takipçilerinden Vefa Spor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başararak, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Ayvalıkgücü Belediyespor'a tribünlerden bir tepsi baklava geldi. Kırmızı-beyazlı takımın tribünlerdeki en ateşli taraftarları olarak bilinen ve takımlarını yağmur-çamur demeden her zaman büyük bir enerjiyle destekleyen Ayvalıklı 10'lar Grubu son iki maçta elde ettiği galibiyetler nedeniyle kutlamayı ihmal etmedi. Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligin güçlü ekiplerinden Biga Spor'u ağırlamaya hazırlananan Ayvalıkgücü Belediyespor'lu futbolcuların, Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazda nezaretinden sürdürdükleri antrenman sırasında ziyaret eden Ayvalıklı 10'lar Grubunun önde gelen isimleri; Yaşar Çarıkdiken, Melihcan Eriş, Levent Babadostu, Orhan Özdemir, Mustafa Orhan Gökalp, İlker Anaz, Yusuf Şık, Gürol Konmaadım, İkram Aydın, Ekrem Özcan ve Okan Yalkınoğlu adlı tribün liderleri bir tepsi baklavayı oyunculara armağan etti.
Ayvalıkgücü Belediyespor'un ligin ikinci yarısında puan kaybetmeden yoluna ilerlemesinden duydukları memnuniyeti ifade eden Ayvalıklı 10'lar taraftar gurubu, futbolculardan tek isteklerinin ligi şampiyon olarak bitirmek olduğunu vurgulaması ise dikkatlerden kaçmadı.
(SS-SŞ)

13.02.2013 18:04:08 TSI

Editör: Wan Haber