Aydın Ticaret Odası (AYTO) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), AYTO üyelerine uygun şartlarda kredi sağlanması konusunda anlaşma imzalandı. ,
AYTO Yönetim Kurulu İsmail Hakkı Dokuzlu'nun makamında yapılan imza törenine TEB Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Ali Ergin, TEB Aydın Çarşı Şubesi Müdürü Murat Özkaya ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Oruç Özen katıldı.
Törende ilk konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın Ticaret Odası'nın eğitim,güvenlik ve sağlık dışında üyelerinin finans durumunu da rahatlatmayı amaçladığını söyledi.
İç piyasada şu an için durgunluk söz konusu olduğunu belirten Dokuzlu, "Üyelerimizin bu durgunluğu üzerinden atması için bankalar ile anlaşmalar yapıyoruz. Üyelerimizin ticari hayatını kesintisiz sürdürmelerini amaçlıyoruz. Kredinin faiz oranı aylık 0.85. Üyelerimiz 500 bin TL'ye kadar kredi alabilecek. İlk 3 ay ödemesiz olarak, 36 ayda geri ödeyebilecekler. Tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
TEB Aydın Bulvar Şubesi Müdürü Ali Ergin ise, AYTO üyelerine sundukları krediye 'Nefes aldıran kredi' adını verdiklerini söylerken, AYTO üyelerine hayırlı olması dileğinde bulundu.
Kredi anlaşmasının 31 Nisan'da son bulacağı belirtildi.
(GY-MB-İK)

19.02.2013 12:57:01 TSI

Editör: Wan Haber