Samsun'da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir dönem beraber yaşadığı kadını kurşun yağmuruna tutan şahıs, polis tarafından yakalandı.
Samsun'un Canik ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yolda karşılaşan Yasemin K. (37) ile eskiden birlikte olduğu Gürsel B. (42) konuşmaya başladı. Bir müddet sonra aralarında tartışma çıkması üzerine Gürsel B., belindeki ruhsatsız tabancasını çekerek, kadına ateş etmeye başladı. Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Yasemin K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gürsel B. ise olay yerinden kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı dün gece Canik ilçesinde yakaladı.
Gürsel B.'nin ifadesinde, Yasemin K. ile bir dönem ilişkileri olduğunu ve bu ilişkiden bir çocukları bulunduğunu söyledi. Olay günü yolda yürürken karşılaştıklarını belirten Gürsel B., "Yanına gittim ve bir çocuğumuzun bulunduğunu ve eve dönmesini istedim. O da bana 'Ben ikinci baharımı yaşıyorum. Seni istemiyorum' diyerek hakaret etti. Ben de üzerimde sürekli taşıdığım tabancamı ateşledim. Hak etti vurdum" dedi.
Diz ve karın bölgesine isabet eden 5 kurşunla ağır yaralanan kadının hastanedeki tedavi ederken, durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Zanlı Gürsel B.'nin yağma ve hırsızlık suçundan daha önce 15 yıl hapis yattığı öğrenildi.
(HAK-SLH-CC-Y)

16.02.2013 12:54:15 TSI

Editör: Wan Haber