Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün orijinal formaları ve takvimleri Refahiyespor maçı öncesi Adnan Menderes Stadyumu çevresinde satılmaya başladı.
Bilet gişelerinin önünde ve şeref tribünü girişinde satılan formalara ve takvimlere taraftarların ilgi gösterdiği öğrenilirken, bazı taraftarlar ise 50 TL'ye satışa çıkartılan formaların fiyatını pahalı bulduklarını söyledi.
Sezon başından bu yana Zeybek Store adı altında mağaza kurulması gündeme gelen siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Mukadder Karakahyaoğlu, mağaza için kendilerine verilen yerden ve içine yapılacak masrafından dolayı mağaza açmayacaklarını kaydetti. Ürün çeşitliliğini arttırmak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Karakahyaoğlu, "Refahiyespor maçı öncesinde yaptığımız forma satışlarımız iyi gitti. Daha da iyi olacağına inanıyoruz. İleride atkı, tişört gibi ürünlerde satacağız. Taraftarlarımıza kulüplerine destek olmaları amacıyla kulübümüzün sattığı ürünleri almaları çağrısında bulunuyoruz. Kulübümüze destek olmak isteyen herkes, ürün satın alarak destek olabilirler" dedi.
Karakahyaoğlu, maç haricinde de ürün satışı yapılacağını açıklarken, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Tataristan Bugulma Parkı önüne stand açacaklarını belirtti.
(GY-MB-İK)

21.01.2013 20:56:20 TSI

Editör: Wan Haber