Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923'te ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor. Günü çift idman yaparak geçiren siyah-beyazlı ekip, bu gece Antalya kampına gidecek.
Aydınspor 1923'ün bu sabah yaptığı antrenmana golcü Sinan geçirdiği grip nedeniyle katılmadı. Yılbaşı izninden dönen siyah-beyazlı ekipte oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.
Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Selahaddin Dinçel, yaptığı açıklamada, çok sayıda futbolcunun Aydınspor 1923'e gelmek için haber yolladığını söyledi. Devre arasında yapılacak transfer için ince elenip sık dokunması gerektiğini ifade eden Dinçel, "Şu an için ilk planımızda transfer yok. Takımdaki oyuncu kalitesini artırabilecek, forma alma şansını zorlayabilecek oyuncular bulabilirsek, transfer yapacağız. Devre arasındaki transfer piyasasının durumu belli" dedi.
ANTALYA'YA GECE ÇIKACAKLAR
Öte yandan, Antalya kampı yarın başlayacak olan siyah-beyazlı ekibin kamp yapacağı bölgede, Ankaragücü, Bucaspor, Hatayspor, Şanlıurfaspor, Tavşanlı Linyitspor,Turgutluspor, Refahiyespor, Ankara Demirspor, Maltepespor, Karagümrük, İskenderun 1967, Payaş Belediyespor gibi ekiplerin kamp yaptığı öğrenildi. Antalya'da üç hazırlık maçı yapmayı planlayan ekibin rakiplerinin yarın belli olacağı belirtildi.
(GY-MB-İK)

02.01.2013 17:10:38 TSI

Editör: Wan Haber