Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923, devre arası hazırlık maçlarının ikincisinde Ünyespor ile karşılaşacak.
Aydınspor 1923, devre arası hazırlık maçlarının ikincisinde Ünyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma 15.00'te başlayacak. Kulüp Genel Müdürü Serkan Bilen, yaptığı açıklamada kamptaki ortamın istedikleri gibi devam ettiğini söyledi. Umut ve Savaş'ın sakatlıkları nedeniyle çalışmalara takımdan ayrı devam ettiklerini ifade eden Bilen, her iki oyuncunun da bir hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğini söyledi.
Kulüp Başkanı İlhan Günendi ise, yöneticilerin tam kadro olarak cumartesi günü kampa gideceğini söyledi. Takımın Pazar günü oynayacağı Karagümrük maçını izleyeceklerini kaydeden Günendi, "Futbolcular ve teknik heyetimizle birlikte olmak istedik" dedi.
TRANSFER YAPILACAK
Transfer konusunda görüşmelerin sürdüğünü de belirten Günendi, "Transfer kesin olarak yapılacak. Teknik heyetimizle koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
Günendi, ligin ilk yarısında gündemde olan ancak açılamayan Zeybek Store ile ilgili olarak ise yöneticilerden Mukadder Karakahyaoğlu'nun tam yetkili olduğunu sözlerine ekledi.
(GY-MB-İK)

09.01.2013 17:16:01 TSI

Editör: Wan Haber