Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923, Zonguldak deplasmanında Kilimli Belediyespor'a konuk olacak. Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşma Pazar 13.30'da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta takipçisi Dardanelspor'u 2-0'lık skorla geçen ve şehirde yaşadığı bütünleşmeyle rakiplerine parmak ısırtan Aydınspor 1923, bu sezon evinde tek puan kaybettiği takım olan Kilimli Belediyespor'u mağlup ederek liderliğini perçinlemek isteyecek.
Teknik direktör Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada galibiyet almak için gereken oyunu oynayacaklarını belirtti.
Kilimli Belediyespor ile zemini suni çim olan Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda karşılaşacak siyah-beyazlı ekip Aydın'daki son iki antrenmanını suni çimde yaptı.
Kilimli Belediyespor-Aydınspor 1923 karşılaşmasını Bursa bölgesinden Erhan Sönmez yönetecek. Yardımcılıklarını ise, Turhan Akbaş(Balıkesir), Bora Aladağ(Bursa) yapacak.
Aydınspor 1923'ün Kilimli Belediyespor karşısına Ahmet Altın-Uğur-Erdi-Zafer-Ahmet Kesim-Altan-Sadullah-Emre-Umut-Gürkan(Gökhan)-Sinan 11'i ile çıkması bekleniyor.
YÖNETİM VE ASİ KANKALAR KİLİMLİ'YE GİDECEK
Siyah-beyazlı ekibin yönetiminden başkan İlhan Günendi ile, Altuğ Karaköse, Gökhan Aksu ile Murat Kavas'ın takımlarını yalnız bırakmayacağı öğrenildi. Öte yandan, bu sezon Aydınspor 1923'ü hemen hiçbir deplasmanında yalnız bırakmayan taraftar grubu Asi Kankalar'da Karadeniz deplasmanında yer alarak takımlarını destekleyecek. Siyah-beyazlı taraftarların Kilimli deplasmanına yarın akşam saatlerinde 1 otobüs gideceği öğrenildi.
(GY-MB-İK)

08.02.2013 17:30:44 TSI

Editör: Wan Haber