Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Kilimli Belediyespor karşısında aldıkları beraberliği değerlendirdi.
Kilimli Belediyespor ile oynadıkları karşılaşmanın ilk yarısında iyi mücadele etmediklerini ancak ikinci yarıda Emre İşçiler, Savaş, Umut, Gürkan, Ahmet Kesim ve Zafer ile pozisyonlar bulduklarını belirten Dinçel, "Üzerimizde bir kısmetsizlik vardı. Pozisyonları gole çeviremedik. Ancak, gol yollarında deplasmanda daha dikkatli olmalıyız" diye konuştu.
İkinci yarıda iyi mücadele verdiklerini belirten Dinçel, "Rakibin karşılaşma boyunca bulduğu net bir gol pozisyonu yok. Karambolden buldukları golle öne geçtiler. Biz karşılığını verdik, ancak galibiyet golünü bulamadık" ifadelerini kullandı.
Ligde hala lider konumda olduklarını hatırlatan Dinçel sözlerine şöyle devam etti: "Karşılaşmanın son yarım saatinde rakibimize baskı uyguladık. Gol yollarında cömert davrandık. Ligde artık düşmeme, play off ve şampiyonluk yarışı kızıştı. Takımımız hala lider. Şampiyon olacak kaliteye sahibiz ve şampiyon olacağız. Geriye düştüğümüz bir deplasmandan puan çıkarmak önemli. Ancak, biz galibiyet çıkarmalıydık"
Siyah-beyazlı ekip yarın Manavgat maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.
(GY-MB-İK)

11.02.2013 15:48:50 TSI

Editör: Wan Haber