Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Maltepespor ile karşılaştıkları hazırlık maçında aldıkları mağlubiyetin sorun olmadığını belirtti.
Hazırlık maçlarında her sonucun ortaya çıkabileceğini kaydeden Dinçel, yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıktıklarını ifade etti. Ligde çok süre alamayan ve maç eksiği bulunan oyuncularının durumunu görmek için her oyuncuya şans verdiklerini belirten Dinçel, "Rakibimizden yediğimiz gollerden biri penaltı, biri frikik, biri de uzaktan şuttan. Hazırlık maçlarından alacağımız sonuçlar bizim için önemli değil" dedi.
Antalya'da havanın istedikleri gibi gittiğini kaydeden Dinçel, kampın kendileri için olumlu geçtiğini söyledi. Dinçel, ligin ikinci yarısına günde çift antrenmanla hazırlandıklarını ifade etti.
"TAKIMI BİLEN VEYA TAKIMIN BİLDİĞİ OYUNCU ARIYORUZ"
Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, transfer görüşmelerinin sürdüğünü, ince eleyip sık dokuduklarını söyledi. 5 Ocak'ta transferin başladığını hatırlatan Dinçel şöyle konuştu: "Hiç transfer yapmasak da şampiyon olacak güce sahibiz. Çok acelemiz yok. Görüştüğümüz, haber beklediğimiz oyuncular var. Takımı bilen veya takımın bildiği oyuncu arıyoruz. Takım ruhunu bozmayacak oyuncunun yanında katkı sağlayacak oyuncuları transfer etmek istiyoruz"
Siyah-beyazlı ekipte Umut Kaya'nın hafif sakatlığı bulunduğu öğrenildi.
(GY-MB-İK)

07.01.2013 15:45:14 TSI

Editör: Wan Haber