Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, ligin 19.haftasında Derince Belediyespor'a konuk olacak. Karşılaşma, Pazar 13.30'da Derince Belediyespor Doğal Çim Stadyumu'nda başlayacak.
Ligin ikinci yarısına Erzincan Refahiyespor'u 2-1'lik skorla geçerek başlayan siyah-beyazlı ekip hafta içinde yaptığı transferlerle takımı güçlendirdi. Geçtiğimiz hafta cezalı oyuncular Umut ve Sadullah'tan yoksun olarak sahaya çıkan siyah beyazlı ekipte, bu hafta sarı kart cezalısı Rıdvan Aykan forma giyemeyecek. Aydınspor 1923'te Gürkan'ın da hafif sakatlığı bulunduğu öğrenildi. Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada,Derince Belediyespor'u geçerek, Dardanelspor maçına konsantre olmak istediklerini söyledi. Dinçel, kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.
TARAFTARLAR DESTEK VERECEK
Aydınspor 1923'e Derince deplasmanında Aydın'dan gidecek olan 1 otobüs taraftarın destek vereceği öğrenildi. Asi Kankalar isimli taraftar grubundan yapılan açıklamada, İstanbul ve Kocaeli çevresinden de Aydınspor 1923'ü destek için Kocaeli'ye gelecek taraftarların olduğu bildirildi.
HAKEMLER AKDENİZ'DEN
Derince Belediyespor-Aydınspor 1923 karşılaşmasını Antalya bölgesinden Cihan Burgan ve Yakup Yılmaz, Isparta bölgesinden Musa Yılmaz yönetecek.
MUHTEMEL 11
Aydınspor 1923'ün Derince Belediyespor karşısında sahaya Ahmet Altın-Uğur-Erdi-Zafer-Ahmet Kesim-Altan-Sadullah-Emre İşçiler-Umut Kaya-Gürkan-Sinan 11'i ile çıkması bekleniyor.
(GY-MB-İK)

25.01.2013 16:47:48 TSI

Editör: Wan Haber