Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923, takipçisi Dardanelspor'u Adnan Menderes Stadı'nda ağırlayacak. Pazar günü 13.30'da başlayacak olan karşılaşma Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak.
Zorlu maç öncesi siyah-beyazlı ekipte cezalı oyuncu bulunmazken sakatlıkları süren Onur Kerman ve Mehmet Gürkan Öztürk'ün durumlarının maç öncesi belli olacağı belirtildi.
Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada Dardanelspor'un da kendileri gibi zirve iddiası bulunduğuna dikkat çekerek, taraftarlarının desteğiyle rakiplerini geçmek istediklerini söyledi. Taraftarlarının desteğiyle Aydın'da daha iyi mücadele ettiklerini belirten Dinçel, "Dardanelspor'u da taraftarımızın desteğiyle yenmek istiyoruz. Galip geleceğimize inanıyoruz" dedi.
TARAFTARLAR HEYECANLI
Maç öncesinde Aydın'ın dört bir yanına maça davet afişleri asan Aydınspor 1923'ün taraftarları yaptıkları anonslarla Aydınlıları maça davet ediyor. Dardanelspor taraftarları ile iyi ilişkileri bulunan Aydınspor 1923'ün taraftarlarının maç öncesinde kırmızı-beyazlı ekibin taraftarlarını ağırlayacakları öğrenildi. Öte yandan, taraftarların Nevzat Biçer Parkı'nda toplanarak stada yürüyeceği ifade edildi. Aydın Gazeteciler Cemiyeti'de Turistik Park önündeki ışıklı levhada yaptığı duyurularla Aydınlıları maça davet etti.
(GY-MB-İK)

01.02.2013 17:39:20 TSI

Editör: Wan Haber