Spor Toto 3.Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923,ikinci yarı hazırlıklarına verilen bir günlük yılbaşı izninin ardından devam edecek.
Bu sabah tesislerde toplanacak olan siyah-beyazlı ekip kuvvet çalışmasıyla çalışmalarına devam edecek. Günü çift antrenmanla geçirecek olan Aydınspor 1923, gece Antalya kampına giderek ikinci yarı için yoğun bir çalışma programına dahil olacak.
Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon Anadolu Üsküdar takımından transfer olan Emin Ergün'ün takımdan ayrıldığını söyledi. Dinçel, fazla şans bulamayan Emin'in kendilerinden izin istediğini kaydederken, oyuncunun önünü açmak adına kendisine izin verdiklerini söyledi. Emin'in sözleşmesinin alacaklarına karşılık feshedildiği öğrenildi.
SAVAŞ VE AHMET ALTIN ANTALYA KAMPINA DAHİL OLACAK
Dinçel, tüm oyuncuların yurt dışında bulunan Ahmet Altın'ın ve İstanbul'da tedavisine devam eden Savaş'ın dışında Aydın'a geldiğini kaydederken, Ahmet ve Savaş'ın Antalya kampında takıma dahil olacağını belirtti.
MORALLİ GİDİYORLAR
Öte yandan, ilk yarının sonuna doğru maddi sıkıntı yaşanan siyah-beyazlı ekipte futbolculara ödeme yapıldı. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun desteğiyle primlerin ödendiği öğrenildi.
(GY-MB-İK)

01.01.2013 17:27:13 TSI

Editör: Wan Haber