Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve Türkiye'nin ünlü sanatçıları Hülya Avşar, Hadise, Mustafa Sandal ve Murat Boz'un jüri üyesi yaptığı O Ses Türkiye yarışmasında Aydın'ı temsil eden Mümtaz Ateş ve Efe Dumancı bugün canlı yayında rakipleriyle yarışacaklar.
Aydın'da sahne aldığı mekanlarda mütevazi ve sahne performansı ile dikkat çeken Mümtaz Ateş,sesi Ahmet Kaya'ya benzetilen Gaziantepli Mustafa Bozkurt ile yarışacak. Hülya Avşar'ın takımında yer alan Mümtaz Ateş, Mustafa Sandal'ın takımında yer alan rakibiyle güzel bir yarış içerisine gireceklerini kaydetti. Ateş şöyle konuştu: "Son 16'ya kaldığımız günden beri Aydın'da olumlu sinyaller aldığımızı düşünüyorum. Hemşehrilerimizin ilgisi bu yolda yalnız olmadığımı gösterdi. SMS'leriyle destek vermelerini istiyorum"
Mustafa Sandal'ın ekibinde yer alan Efe Dumancı ise Hülya Avşar'ın takımında yer alan Eren Şenay ile yarışacak. ADÜ Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği 4'ncü sınıfta okuyan ve Aydın ve Kuşadası'ndaki bir çok ünlü gece kulübünde sahne alan Efe Dumancı'da Aydınlıların desteğini bekliyor. Efe Dumancı, bir telefondan 10 sms atılabildiğini hatırlatarak, Aydın'ı Mümtaz Ateş ile birlikte en iyi şekilde temsil etmek istediğini söyledi.
O Ses Türkiye yarışması bu akşam 20.00'den itibaren canlı olarak yayınlanacak. Oylamanın yarışmacıların sahnede olduğu süre içerisinde yapılması bekleniyor.
(GY-MB-İK)

04.02.2013 10:51:48 TSI

Editör: Wan Haber