Aydınlı atıcılardan İlker Karabudak, Tolga Tuncer genç erkekler milli takımına, Erdal Çiftçi ise büyük erkekler milli takımına seçildi.
Federasyon Kupası, Türkiye Şampiyonası ve Kulüplerarası Türkiye birinciliği yarışmalarında alınan puan ortalamasına bakılarak ilk altı kişinin milli takıma seçildiği atıcılıkta kadrolar belirlendi.
Trap branşında 1993 doğumlu Koçarlı Avcılık Atıcılık Spor Kulübü sporcusu İlker Karabudak 115 puan ortalaması ile ikinci sırada, 1993 doğumlu Zafer Avcılık Atıcılık Spor Kulübü sporcusu Tolga Tuncer 108,5 puan ortalaması ile, Genç Erkekler milli takım aday kadrosuna seçildi.
1969 doğumlu Nazilli Belediye Spor Kulübü sporcusu Erdal Çiftçi ise 115 puan ortalaması ile beşinci sırada yer alarak Büyük Erkekler milli takım aday kadrosuna seçildi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, milli takım aday kadrosuna çağırılan sporcuları tebrik etti. Akın," Bu sporcular kategorilerinde derece yapmış elit sporcular. Milli Takıma seçilmelerini bekliyorduk. Diğer branşlarda da Milli Takıma sporcu vermek için çalışmalarımız devam ediyor. İl Müdürlüğü olarak başarılı olan her branşa olduğu gibi Atıcılık branşına da desteklerimiz devam edecektir. Sporculara başarılarının devamını diliyorum"dedi.
(GY-İK)

23.01.2013 09:48:06 TSI

Editör: Wan Haber