Aydın Sivaslılar Derneği Başkanı Mukadder Özer ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Kerem Al'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Dernek Başkanı Mukadder Özer'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Gürgen, Özlem Demirkol Kösedağ, Şemsettin Şahin, Mustafa Erzurum, Zeynep Kurt ve Sefer Özdemir de katıldı.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mukadder Özer, "Kongreden sonra yeni oluşan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla Valimizi ziyaret etmek istedik" diyerek, kendilerini kabul ettiklerinden dolayı Vali Sayın Kerem Al'a teşekkür etti.
Ziyarette Derneğin faaliyetleri hakkında Vali Kerem Al'a bilgi veren Başkan Mukadder Özer, "Biz aslen Sivaslıyız, ancak Aydın'da yaşıyoruz. Derneğimizin çalışmalarında Aydın'daki birliği daha çok pekiştirerek kültür kaynaşmasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Şubat ayında da Aydınlıların da katılımıyla 'Gönülden Gönüle' sloganıyla yemek vereceğiz. Aydınlılarla kaynaşarak düzenlediğimiz etkinlikler bizi ayrıca mutlu ediyor" şeklinde konuştu.
Vali Kerem Al da, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek sivil toplum kuruluşlarına her zaman yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade etti.
(MB-İK)

29.01.2013 11:05:09 TSI

Editör: Wan Haber