'O Ses Türkiye' yarışmasında Aydın'ı Efe Dumancı ile birlikte temsil eden Mümtaz Ateş, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz'i makamında ziyaret etti.
Aydınlı Mümtaz,geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde yeniden cemiyet başkanı seçilen Deniz'i tebrik ederken, Aydınlıların desteğini beklediğini ifade etti.
57 bin kişinin O Ses Türkiye isimli yarışmaya başvurduğunu belirten Mümtaz Ateş, " 57 bin kişinin arasından önce ilk 108'e, şu anda ise ilk 16'ya kaldım. Aydın'ı Efe Dumancı ile birlikte temsil ediyoruz. Hülya Avşar ile uyumlu bir çalışma ortamımız var. Artık, çok kritik bir dönemece girdik. Ege Bölgesi'nden kimsenin olmadığı yarışmada Aydın ile birlikte çevre illerin de desteğini bekliyorum" şeklinde konuştu.
Aydınlı olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Dumancı şöyle konuştu: "Doğup büyüdüğüm, mahallelerinde koştuğum, sokaklarında dolaştığım ve de "Gökyüzünün altındaki en güzel yer yüzü" olarak tabir edilen Aydınlı hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum. Büyük bir şans yakaladım. Aydın'ı layık olduğu şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Başta .Sayın Valimiz Kerem Al, Aydın Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun ve sivil toplu kuruluşlarının beni yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum"
"EGE'NİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ"
Mümtaz Ateş'e ziyareti için teşekkür eden ve televizyonda izlediklerinde büyük gurur yaşadıklarını belirten AGC Başkanı Suat Deniz, "Geçtiğimiz yıllarda Çineli Harun kardeşimizi kucaklamıştık. 4 Şubat'ta başlayacak canlı yayınlar da smslerimizle kendisine destek olacağız. Ege'yi temsil ettiğinden dolayı Aydın ve çevre il ve ilçelerinin belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini Mümtaz'a destek vermeye çağırıyoruz" diye konuştu.
(GY-MB-İK)

29.01.2013 13:29:30 TSI

Editör: Wan Haber