Antalya'da yapılan Havalı Silahlar Kış Kupası Türkiye Şampiyonası 'nda Aydnlı yıldız bayanlar Türkiye rekor kırdı.
Aydın'ı temsilen şampiyonaya katılan Gökçe Simge Arslan, Göksu Özge Arslan ve İlayda Taşdan Yıldız Bayanlar Kategorisinde takım halinde Türkiye Şampiyonu olurken aynı zamanda 1079 puanla takım halinde yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldular.
Sporcuların Antrenörü Fatma Erdoğan, çalışmalarının sonucunu aldıklarını söyledi. Antalya'da yapılan yarışmaların ardından büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Erdoğan,"Bizlere her türlü desteği esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'a teşekkür ediyor, kırılan Türkiye rekorunu kendisine armağan ediyoruz. Bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz'' dedi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ise sporcuların başarısından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Takım halinde Türkiye Şampiyonu olan sporcuları, antrenörleri ve sporcuların bu sporu yapmalarına teşvik eden ailelerine teşekkür eden Akın, "Sporcularımızın antrenörü Fatma hanım bizlere rekor ve başarılar için söz vermişti Böylece bu sözünü de tutmuş oldu. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı antrenörümüze ayriyeten teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.
Akın, atıcılık branşının Aydın'da en başarılı ve çıkış yapan branşları arasında olduğunu belirterek, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak başarılı her branşa olduğu gibi atıcılık branşına da destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
(GY-MB-İK)

11.02.2013 18:34:05 TSI

Editör: Wan Haber