Milli Eğitim Bakanlığı 2012-2013 eğitim öğretim yılı Toplam Kalite Yönetimi (TKY) Uygulamaları Ödül Yönergesi doğrultusunda yapılan çalışmalarda Koçarlı Çakırbeyli Köyü Ortaokulu en kaliteli okul seçildi. Aydın'ı temsil etmeye hak kazanan okulun ödülü düzenlenen törenle verildi.
Aydın Kültür Merkezinde düzenlenen ödül törenine Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özmen, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile davetliler katıldı.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Özmen, törende yaptığı konuşmada "Toplam Kalite Yönetimi, insanın iyi olması, en iyiyi seçmesi, farklı fikirlere önem vermesi ve insanca yaşaması ile ilgili süreçler bütünüdür. İnsanların yaşama bakış açılarını Toplam Kalite Yönetimi felsefesi üzerine kurmaları da kazanımların artması anlamına gelir. Değişen toplumsal ve ekonomik yapı ile birlikte artık bütün kuruluşlar Toplam Kalite Yöntemi ve İnsan Kaynakları Yönetimi gibi yeni yönetim anlayışı, stratejileri ile birleştirerek kalite yolculuğunda ilk sıralarda olmak adına çaba sarf ediyor" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Okul Kurum Kategorisinde 1. olmaya hak kazanan Koçarlı Çakırbeyli Ortaokulu'nun ödülü Okul Müdürü Murat Demirci'ye verildi.
Çakırbeyli Ortaokulu Ankara'da yapılacak olan değerlendirmede Aydın'ı temsil edecek.
DERECEYE GİREN OKULLAR
Koçarlı Çakırbeyli Ortaokulu 1. Nazilli Menderes Anadolu Lisesi 2. ve Söke Cumhuriyet Anadolu Lisesi 3. Oldu.
Ekip kategorisinde ise:, Nazilli Aşağıyakacık Ortaokulu "Başarı Yolcuları" Ekibi 1. Nazilli Nazlı Kız Anaokulu "Hiçbir İnci Korumasız Kalmasın" Ekibi 2. Didim Mahir Özgür Damar Ortaokulu "PAÇES" Ekibi de 3. oldu.
(İK)

28.01.2013 14:36:46 TSI

Editör: Wan Haber