Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Aydın ve ilçelerinde ılık ve yağışlı havanın hafta sonuna kadar devam edeceği bildirildi.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Ege Bölgesi genelinde ılık ve yağışlı hava hafta sonuna kadar etkili olmaya devam edecek. Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, geçtiğimiz hafta boyunca Ege Bölgesi genelini etkileyen ılık ve yağışlı hava dalgası hafta sonuna kadar olan periyotta bölgeyi etkilemeyi sürdürecek. Bu gece saatlerinden itibaren Ege Bölgesi'nin kıyı kesimlerinde başlayacak yağışlar, yarından itibaren bölge genelinde aralıklarla hafta sonuna kadar devam edecek.
Halen güney yönlerden kuvvetli ve kıyı kesimlerde kısa süreli fırtına şeklinde esen rüzgar, Çarşamba günü öğle saatlerine kadar etkisini devam ettirecek. Hava sıcaklıkları hafta boyunca mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyretmeyi sürdürecek.
SEL TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz hafta boyunca Ege Bölgesi'ne aralıklarla görülen yağışların havzaları doygun hale getirmesi ve yağışların önümüzdeki hafta boyunca da aralıklarla devam edeceğinin tahmin edilmesi nedeniyle yaşanabilecek sel baskını ve ani sel gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.
(MB-İK)

21.01.2013 15:24:58 TSI

Editör: Wan Haber