Aydın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'nün kaçak su kullanımına yönelik gerçekleştirdiği denetimler kapsamında işletme ve şahıslara yönelik 40 ceza işlemi uygulandığı bildirildi.
Aydın Belediyesi, il merkezinde kaçak su kullanımına yönelik denetimlerini aralıksız olarak ve arttırarak sürdürüyor. Aydın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından son dönemde gelen ihbarlar ile yapılan denetimler sonucu çok sayıda kaçak su kullanımı olayına müdahale edildiği ifade edildi. Yapılan kontrollerde kaçak su kullanan işletme ve şahısların tespit edildiği bildirildi.
Aydın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan son kaçak su denetimlerinde işletme ve şahıslardan oluşan 40 ayrı olayda kaçak su kullandığının tespit edildiği ve gerekli cezai işlem uygulandığının kaydedildi. Denetimler kapsamında 800 ton kaçak su kullandığının tespit edilen bir otopark işletmesine 12 bin TL'ye ceza uygulandığı bildirildi.
Aydın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; kaçak su kullanımının önlenmesine yönelik denetim faaliyetlerine çalışmalar artırılarak devam edileceği kaydedildi.
(MB-İK)

12.01.2013 11:48:06 TSI

Editör: Wan Haber