Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, ekonomik büyümenin sağlanabilmesi için girişimci sayısını arttırılması gerektiğini belirtti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Aydın Sanayi Odası'nın sekretaryasının yürüttüğü Aydın İli Genç Girişimciler Kurulu, yeni dönemdeki ikinci icra kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce yapılan seçimlerin ardından göreve gelen İcra Komitesi üyeleri Ömer Özkaya başkanlığında ikinci kez bir araya geldi. Toplantıya, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Borsası, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası, Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası, Kuşadası Ticaret Odası ve Didim Ticaret Odası'nın kontenjanından oluşan kurul üyeleri katıldı.
Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, girişimciliğin işsizlik sorununa önemli bir çözüm olanağı sunduğu gibi ekonomik büyümenin de çözümünün girişimci sayısını arttırmak olduğunu söyledi. Yeni icra kurulu ile Aydın ve ülke genelinde sosyal ve ticari anlamda yararlı projeler hazırlamayı hedeflediklerini kaydeden Özkaya, Aydın Genç Girişimciler Kurulu olarak bir çok hayırlı işe imza atacaklarını belirterek, "Birçok başarılı işe imza atacağız. Elimizden geldiği kadar Aydınımıza faydalı olmaya çalışacağız Ayrıca projesi ve parlak fikri olan ancak imkanları nedeniyle düşüncelerini hayata geçiremeyen herkes kurulumuzdan faydalanabilecektir" dedi.
Toplantı diğer Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu üyelerinin görüş ve fikirlerinin alınması ve görev dağılımının yapılmasıyla son buldu.
(MB-İK)

11.01.2013 14:05:06 TSI

Editör: Wan Haber