Aydın Belediyesi'nin Aydın'ın yedi noktasında faaliyete soktuğu akıllı veznelerin açılışı yapıldı.
Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nin yanındaki veznenin açılışını yaptı. Açılışta, Başkan Çerçioğlu, vezneler aracılığıyla ilk parayı yatırdı.
Aydınlılar bu veznelerden emlak vergisi, ilan-reklam vergisi, çevre-temizlik vergisi ve su faturasını ödeyebilecek. Veznelerin açılışında açıklama yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sistemin Adana ve Kayseri'den sonra üçüncü kez Aydın'da kullanıldığını söyledi.
Zamanın insanlar için son derece önemli duruma geldiğini ifade eden Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Özellikle, Aydın'da görev yapan ve gündüz işyerinden ayrılamayan memurların ve işçilerin bu vezneleri kullanacağını düşünüyoruz. Veznelerden ödeme yapan vatandaşlar paralarının üstünü de alabilecek. Geriye dönük ödemesi bulunan halkımızda istediği faturayı buradan ödeyebilecek. Fazla ödeme yapanların fazla ödemesi de önümüzdeki faturaya aktarılacak" dedi.
NERELERDE AÇILDI
Hizmete geçen akıllı veznelerin konumları ise şöyle; Efeler Karakolu karşısı, Ünal Özgödek Bulvarı, Kozdibi Meydanı, Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi yanı, Efeler Mahallesi'nde ve Forum Aydın'da faaliyete geçti.
(GY-MB-İK)

11.02.2013 16:56:49 TSI

Editör: Wan Haber