Hollanda'nın Viyana kentinde bu sabah açılan "Viyana Uluslararası Turizm Fuarı"nda Vali Kerem Al başkanlığında tanıtılan Aydın standı büyük ilgi görüyor.
Viyana Uluslararası Turizm Fuarı'nda yoğun ilgi gören Aydın standında 'Aydın Kültür Turizmi'yle ilgili Aydın Arkeoleji Müzesi, Apollon, Millet, Priene, Magnesia, Tralles, Nysa, Alinda, Alabanda, Aphrodisias ve diğer ören yerleri, halk kültürüne dayalı ürünlerimiz; deniz, kum, güneş turizmine yönelik olarak Kuşadası, Davutlar, Güzelçamlı Milli Park, Didim Altınkum sahilleri ve Akbük sahilleri; Doğa Turizmiyle ilgili olarak Menderes Deltası, Karina, Milli Park Faunası, Madran Yaylası, Paşa Yaylası, Karacasu Yaylası, İlimiz Traking alanları ve Termal Turizmi olarak genel potansiyelimiz tanıtılıyor. Aydın Ticaret Borsası'nın Aydın'ın tanıtımına katkı olarak hazırladığı incirlere fuardaki ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösteriyor.
Fuarda Aydın'ın tüm turizm potansiyelleriyle ilgili olarak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nce hazırlanan broşür, kitapçık, harita, CD ve afişlerin yanında Aydın Arkeoloji Müzesi'nin yeni hazırlanan tanıtım broşürü ziyaretçilere dağıtılıyor. Bunlarla birlikte her fuarda Aydın'ın tanıtımına büyük katkı sağlayan Aydın Ticaret Borsası'nın yeni ambalajıyla hazırlamış olduğu Aydın İnciri Aydın standında ikram ediliyor.
Viyana Turizm Fuarı'nda Vali Kerem Al, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ile Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ahmet Demir ve Kuşadası Tanıtma Derneği adına Marjinal Turizm Sahibi Murat Boranalp ile birlikte koordineli ve özverili bir şekilde Aydın'ın tanıtımı için yoğun bir çalışma yapılıyor.
(MB-İK)

10.01.2013 15:41:54 TSI

Editör: Wan Haber