Aydın Valisi Kerem Al, Sultanhisar ilçesinde incelemelerde bulunarak, halkın sorunlarını dinledi.
Vali Al'a incelemeleri sırasında ADÜ Rektörü Mustafa Birincioğlu, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, İl Genel Meclis Üyeleri Erdinç Çeliksoy ve Orhan Karasuoğlu, Garnizon Komutanı Nihat Çelebi, Emniyet Amiri Özgür Çetin Çınar, daire müdür ve amirleri eşlik etti. Vali Al ve beraberindeki heyet öncelikle ADÜ Ahmet Hakkı Balcıoğlu Kampüsü ve ADŞ Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu'nu gezdi.
Ardından Sultanhisar Belediyesine geçen Vali Kerem Al'ı belediye personeli bina girişinde karşıladı. Başkanlık makamında kahve ikram edilen Vali Al'a Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal hizmet ve projeleri hakkında bilgi verdi. İlerleyen günlerde çilek tanıtım günleri yapılacağını belirten Başkan Ünal, Kaymakam Cevdet Ertürkmen ile Sultanhisar'da çilek yetiştiriciliği ve tarım ürünleri ile ilgili bilgiler aktardı.
Sultanhisar Belediyesi'ndeki ziyaretinden sonra yapımı sürmekte olan Anadolu Lisesi inşaatını gezen Vali Al, okul hakkında bilgi aldı. Ardından heyet tren garında bulunan ve restore edilen hangarı gezen Vali Al, hangar çıkışında karşısında bulunan kahvehaneye oturan halkın sorunlarını dinledi.
Sultanhisar ziyaretleri kapsamında Uzunlar köyüne geçen Vali Al, kalabalık halk tarafından karşılandı. Muhtar Mesut Bayraktar'dan köyün tarihi hakkında bilgi alan Vali Al, daha sonra Atça Belediyesi'ne uğrayarak ziyaretini tamamladı.
(MB-İK)

02.02.2013 09:46:27 TSI

Editör: Wan Haber