Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Özcan Petekkaya güven tazeledi.
TÜMSİAD Aydın Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu yoğun bir katılımla şube binasında yapıldı. Şube yönetim organlarının yeniden seçildiği organizasyon kahvaltılı bir bilgilendirme toplantısı şeklinde başladı.
Toplantı sırasında şubenin kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği faaliyetler fotoğraflı slâyt eşliğinde üyelere aktarıldı. TÜMSİAD'ın yeni dönemden beklentileri ve bu güne kadar yüklendiği misyonla ilgili bir konuşma yapan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya, özellikle Avrupa ülkelerinde yaşanan ekonomik krizin ülkemiz için bir fırsat olabileceği olgusu üzerinde durdu.
Üyelerin de beklentilerini dile getirdiği toplantıdan sonra genel kurula geçildi. Yapılan oylama sonucu tüm üyelerin desteğini alan TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya ve ekibi güven tazeledi.
Genel kurul sonucunda yeni yönetim şöyle oluştu: Başkan Özcan Petakkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Ertuğrul, Nusret Ünal, Yüksel Yolçi, Ercan Petakkaya, Sezar Yüksel, Ercan Güzeldere, Ömer Hakan Çamlıca ve Kanat Ay Karul.
(MB-İK)

21.01.2013 09:41:29 TSI

Editör: Wan Haber