Aydın Ticaret Borsası tarafından Aydın Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'ne dış mekan spor aletleri alanı kazandırıldı.
2012 yılı Kasım ayı içerisinde Aydın Ticaret Borsası'na ziyarette bulunan Aydın Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü öğretmenlerinden Deniz Çoban, Sezer Kurt ve Erdoğan Karakuş okulları hakkında tanıtıcı bilgiler vermek üzere ziyarette bulunmuşlardı.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada "Engellilerin hayatlarını kimseye muhtaç olmadan sürdürebilmeleri en doğal haklarıdır. Engellilerin maalesef ki maruz kaldıkları eşitsizlikleri ortadan kaldırabilmek, özgürleşmelerini sağlamak için bireylerin ve kurumların her alanda katkı sağlaması gerekmektedir. Aydın Ticaret Borsası olarak imkanlarımız doğrultusunda, bir nebze de olsa destek olmak adına, okul öğrencilerinin sosyalleşmesinin sağlanması amacıyla en çok gereksinimleri olan dış mekan spor aletleri Borsamız tarafından sağlanmıştır" diyerek sözlerine son verdi.
Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Çimen Mutlu ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şefi Duygu Ödenir Tükel, dış mekan spor aletlerini yerinde görmek amacıyla yaptıkları okul ziyaretinde, Aydın Atatürk İlköğretim Okulu ve İş Okulu Müdür Yardımcıları Mehmet Ali Çiftçi ve İbrahim Çeken, öğrencilerin Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı ve Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdikleri hassasiyet için teşekkürlerini iletti.
(MB-İK)

28.01.2013 12:15:22 TSI

Editör: Wan Haber