Aydın Ticaret Borsası Meclisi, geride kalan 4 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleşen faaliyetleri üyelerine anlattığı toplantıların ikincisini düzenledi.
Aydın Ticaret Borsası Meclisi 2009 Ocak ayında göreve gelmelerinden bu yana 4 yıllık görev süresinde, gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında üyelerini bilgilendirmek amacıyla tüm meclis üyelerinin katılımıyla, Yenipazar, Karacasu, Bozdoğan, Horsunlu, Pamukören, Buharkent ilçelerinde bulunan üyelerine yemekli bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Borsa üyeleri tarafından yoğun katılımın sağlandığı toplantıda, 4 yıllık görev süresinde gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu üyeler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı konuşmada "Borsamız 4 yıllık görev süresinde; üyelerimizin sorunlarının çözülmesi, üye memnuniyetinin sağlanması ve ilimiz ekonomisinin canlandırılması için çalışılmıştır. Bu akşam sizlere, göreve geldiğimizden bu yana gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetler hakkında bilgilendirmek amacıyla bir araya geldik. Gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerimiz hakkında sizlere hazırladığımız faaliyet filmi öncesinde, film içeriğinde yer almayan, yeni gelişen TOBB tarafından ilimize yapılacak olan okul müjdesini vermek istiyorum. TOBB tarafından verilen bilgi dahilinde Sayın Valimiz Kerem Al'a, Ticaret Odası ile yaptığımız ziyarette okul için yer tahsisi amacıyla ziyarette bulunduk. Yer tahsisi sağlandıktan sonra TOBB heyeti tarafından ilimizde incelemeler yapılarak, kısa süre içerisinde de Valiliğimiz protokol imzalanacaktır. 24 derslik bir okul veya 16 derslik okul ve yurt kompleksi olmasını düşündüğümüz okulda tarım kenti olan ilimizde tarıma dayalı ara eleman yetiştirilmesi de düşünülmektedir. Göreve geldiğimiz günden, bu güne kadar üyelerimiz ve ilimiz adına iyi şeyler yapmayı hedef edindik. Bu süre içerisinde siz üyelerimizin bizlere verdiği destekten dolayı şahsım ve meclis üyelerimiz adına teşekkür ederiz" diye konuştu.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı yaptığı konuşması ardından yapılan sunum üyeler tarafından büyük bir beğeni topladı.
(MB-İK)

23.01.2013 10:37:49 TSI

Editör: Wan Haber