Memur-Sen Aydın İl Temsilciği öncülüğünde kurulan ve taahhüt süresinden 2 ay önce tamamlanan SS. Aydın Memurkent Konut Yapı Kooperatifi'nde tapu dağıtımlarına başlandı.
Aydın'da 1 0cak 2012 tarihinde temeli atılan 8 blok ve 160 daireden oluşan SS. Aydın Memurkent Konut Yapı Kooperatifi inşaatı, 14 aylık taahhüt süresine rağmen 2 ay önce 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlandı. Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği öncülüğünde ikinci etabı gerçekleşen Aydın Memurkent projesinde tapuların dağıtımına başlandı. Memur-Sen il binasında düzenlenen törende SS. Aydın Memurkent Konut Yapı Kooperatifi üyeleri tapularını Memur-Sen Aydın İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Aydın Memurkent Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Muhterem Başkaya ve Kooperatif Yönetim Kurulu üyesi Hasan Akköprü'nün elinden aldı.
Aydın Memurkent üyelerine tapularını teslim eden Memur-Sen İl Temsilcisi Baki Karaer, "Memur-Sen olarak üyelerimizin sendikal haklarının yanında onların geleceğini de düşünüyoruz. Aydın'da Memur-Sen'e bağlı sendikalarımızın öncülüğünde, üyelerimize konut edindirmeyle ilgili çalışmalarımızın ikinci etabını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet sendikacılığı prensibiyle faaliyet gösteren sendikalarımız, böylesine güzel ve örnek teşkil edecek bir projeyle imza attı. Ben tapularını alan üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
S.S Aydın Memurkent Konut Yapı Kooperatifi'nin 160 üyesiyle Aydın'ın en büyük konut projelerinden birisi olduğuna işaret eden Kooperatif Başkanı Muhterem Başkaya da, "Memur-Sen'in başlatmış olduğu konut projesi kapsamında ilk projesinin ardından yoğun talep üzerine ikinci projeyi hayata geçirmiştik. Her hangi bir kar amacı gütmediğimiz projede, amacımız üyelerimizin en uygun imkanlarla kendi evlerine kavuşmasını sağlamaktı. 01 Ocak 2012 tarihinde temeli atılan Aydın Memurkent, 1 yıl gibi kısa sürede ve zamanında 2 ay önce tamamlandı. Aydın Memurkent projemiz, 150 metrekareden 8 blokta yer alan 160 konuttan oluşuyor. Konutlarımızda merkezi sistem kalorifer, asansör, güneş enerjisi var ve her bloğun zemini otopark olarak kullanılacak şekilde dizayn edildi. Piyasa koşullarında konut edinme imkanı olmayan üyelerimize bu proje ile kalite, sağlamlık ve ucuzluk dikkat edilerek 1 yıl gibi kısa bir sürede tapularını teslim ediyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
(MB-İK)

25.01.2013 13:12:24 TSI

Editör: Wan Haber