Aydın İl Yenilik Platformu Danışmanlar Toplantısı, Vali Kerem Al'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.
TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri (İŞBAP) Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve 1 Mayıs 2012 tarihinde çalışmalarına başlayan Aydın İl Yenilik Platformu, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aydın İl Yenilik Platformu Danışmanlar Toplantısı, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda gerçekleşti.
Yürütme Kurulu Başkanlığını Aydın Valiliği, eş başkanlığı ve yürütücülüğünün Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sürdürüldüğü Aydın İl Yenilik Platformu Danışmanlar Toplantısına Valisi Kerem Al, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Yıldız, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge ve Aydın İl Yenilik Platformu Katılımcı Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Aydın İl Yenilik Platformu Danışmanlar Toplantısı sunumunu Platform Yürütücüsü Doç. Dr. E. Didem Evci Kiraz'ın yaptığı toplantıda, platformun tanıtımı yapılarak, bugüne kadar gerçekleştirilenler ve danışmanların görev tanımları konuşuldu. Katılımcı kuruluşların Aydın İl Yenilik Platformu içerisinde aktif bir rol oynayabileceklerinin önemle vurgulandığı toplantıda, danışmalara eğitim ve danışmanlık modüllerinde gönüllük esasıyla, fikren ve fiilen katılımcı olmaları çağrısında bulunuldu. Eğitim ve Danışmanlık Modülleri'nin gerçekleşmesi planlandı.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ve önerilerin bildirilmesinin ardından Platform Yürütücüsü Doç. Dr. E. Didem Evci Kiraz'ın katılımcılara teşekkür etmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
(MB-İK)

19.02.2013 12:24:47 TSI

Editör: Wan Haber