Aydın basketbol camiasında bir ilk yaşandı. Basketbol İl Temsilcisi Murat köklü, görevini Mehmet Kırmacı'ya devrederken, birlik-beraberlik mesajları verildi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ın makamında düzenlenen devir-teslim törenine Spor Şube Müdürü Cemal Kahriman'da katıldı.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ın makamında buluşan ikili, ilerleyen dönemde de birlikte, hızla çalışacaklarını söyledi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın yaptığı açıklamada, basketbol camiasının iki sevilen insanının devir-teslim yaptığını söyledi. Böyle bir buluşmanın ilk olduğunu kaydeden Akın, "Bu iş nöbet işi. Murat hocamıza bugüne kadar yaptıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aydın basketbolu için yaptığı çok önemli faaliyetler var" dedi.
Amaçlarının birlik-beraberlik olduğunu kaydeden Akın, şöyle devam etti: "Murat hocamdan basketbol camiasına desteklerinin devam etmesini istiyoruz. Yeni temsilcimiz Mehmet Kırmacı'dan ise basketbol branşını daha yukarıya taşımasını ve daha fazla kulübün katılım sağlamasını amaçlamasını istiyoruz"
"BASKETBOL ÇOCUĞUM GİBİ"
Baketbol eski İl Temsilcisi Murat Köklü ise, sezon başında Aydın gençli Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'a dinlenmek istediğini ilettiğini ifade etti. İstifasının kabul görmediğini belirten Köklü, "Her zaman elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Federasyon Mehmet Kırmacı yönünde teveccüh gösterdi. Kendisine başarılar diliyorum. Her zaman desteğe hazırım. Basketbolu çocuğum gibi görüyorum. İnsan nasıl çocuğundan kopamazsa bende basketboldan kopamam" diye konuştu.
Aydın basketbolunun yeni İl Temsilcisi Mehmet Kırmacı ise 1974 yılından bu yana basketbol camiasının içinde olduğunu, halen aktif olarak Aydınspor 1923'te forma giydiğini hatırlattı. İl Temsilciliği'nin fahri bir görev olarak görülmesi gerektiğini belirten Kırmacı, "Murat hocam bugüne kadar Aydın basketbolunu iyi yönetti. Değişiklik, eksiklik veya yanlışlıktan dolayı değil. Sezon başından beri iyi bir yönetim sergiliyor. Desteklerini her zaman bekliyoruz" şeklinde konuştu.
(GY-MB-İK)

07.02.2013 15:36:02 TSI

Editör: Wan Haber