İhlas Pazarlama Aydın Bölgesinde faaliyet gösteren bütün birimlerdeki personeller, Aymendo Tesislerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 2012 yılının değerlendirmesinin yapıldığı ve başarılı olan personellerin ödüllendirildiği toplantıda coşku ve heyecan zirvedeydi.
Programın açılış konuşmasını yapan İhlas Pazarlama Aydın Bölge Müdürü Tuncer Varol; " 2012 yılının başında göreve geldiğimde Aydın Bölgesi Türkiye genelinde zaten zirvedeydi. O yılki toplantıda da hedeflediğimiz gibi 2012 yılını yine zirvede bitirdik. Bu başarıda emeği geçen bütün personellere teşekkür ediyorum. 2013 yılında da aynı heyecan ve gayretle daha güzel başarılara hep beraber imza atacağımıza inanıyorum. 2012 yılında hedef ve hayallerimizin anca yüzde 30'unu gerçekleştirebildik. Yüzde 70 hala duruyor. 2013 yılında bu kadroyla öyle işler yapacağız ki, bizler dahi şaşıracağız" dedi.
Konuşma sonrasında, personellerin geçmiş yıllardaki resimlerinden hazırlanan "Nostalji Slaytları" gösterildi. Organizasyonun hazırlığını ve sunuculuğu yapan Alper Çetin'in şiir resitalinden sonra ise, her birimin 2012 faaliyetleri ayrıntılı şekilde tablolar ve grafiklerle değerlendirildi ve en son başarılı birim ve personellerin ödül töreni yapıldı.
Aydın Bölgesinde bütün birimler arasında satış birincisi olan Aydın Cebilon Ofis Müdürü Cüneyt Özkan'ın ödülünü, Bölge Müdürü Tuncer Varol verdi ve başta ofis müdürü olmak üzere bütün ofis personeline gayret ve başarılarından dolayı tebrik ve teşekkür etti. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Özkan; "Ortada bir başarı var ama başarıyı sadece rakamlarla ölçmemek lazım. Asıl başarı ve maksat insan kazanmaktır. 3-5 yıl önce aramızda olmayan birçok arkadaşımız şu an İhlas'ta çalışıyor. İleriki yıllarda bu şirketin yönetim kademelerinde belki de bizler olacağız. Bu çok önemli bir kazanımdır. Başarılı olmak isteyen insanı tanımalıdır. 2013 yılında ofisimiz olarak inşallah söz verdiğimiz hedefimize ulaşacağız." dedi.
Diğer birimlerdeki başarılı personeller de ödüllerini aldıktan sonra kapanış konuşmasını yapan Tuncer Varol, "Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl, ödül kazanamayan bütün arkadaşları burada görmek istiyorum. 2013 yılı başarıda en zirve yapacağımız bir yıl olacaktır inşallah. Ben bu heyecanı ve inancı gözlerinizde görüyorum. Güven ve inanç çok mühimdir. Bunlar olursa zaten başarı kaçınılmaz olur" diyerek 2013 yılının sağlık huzur ve başarı dolu geçmesini diledi.
(İK)

25.01.2013 13:17:30 TSI

Editör: Wan Haber