Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl düzenlediği Geleneksel Basın Ödüllerinde İHA geceye damga vurdu. İHA Aydın Bölge Müdürlüğüne bağlı Aydın, İncirliova, Nazilli ve Didim Muhabirleri gecede ödüle layık görüldü.
Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl düzenlediği Geleneksel Basın Ödüllerinde İHA geceye damga vurdu. Dün akşam saat 19:30'da Grand Door Restaurantta düzenlenen törene Uğur Dündar ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Sertel'in yanı sıra Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, İl Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Şebnem Bursalı, ilçelerde görev yapan belediye başkanları ile Aydın ve ilçelerinde görev yapan gazeteciler katıldı.
Düzenlenen törende İHA Aydın Muhabiri Mehmet Barlas "Ilıca başındaki operasyon ve polislerin şaka gibi ceza uygulaması" haberleri ve görüntüsü ile en iyi kamera dalında ödül verilirken Barlas ödülünü Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Özden'den aldı. İHA İncirliova Muhabiri Gökhan Yördem'de en iyi spor haberi dalında ödül alırken ödülünü Aydın Belediye Başkan vekili ve Aydınspor 1923 Spor Kulübü eski Başkanı Ahmet Gümüş'ün elinden aldı. İHA Nazilli Muhabiri Ümit Özmen ise "Kendisi ayakkabı giyemiyor ama tamir ediyor" haber ve fotosuyla fotoğraf dalında ödüle layık görülürken ödülü Aydın İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur'un elinden aldı. İHA Didim Muhabiri Hüseyin Çalışkan ise Merhum Nuri Sevincek Özel Ödülüne layık görülürken ödülünü ise İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç'ın elinde aldı.
(LT-MB-İK)

11.01.2013 15:18:05 TSI

Editör: Wan Haber