CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptığı Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni yüzde 50 ve Efeler Belediyesi'ni de yüzde 80'i aşan oyla kazanacaklarının sözünü verdi.
CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı yönetimi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yaptığı görüşmede yerel seçimlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Aydın Merkez İlçe Teşkilatı tarafından sunulan ayrıntılı raporda Büyükşehir Yasasının Aydın'a getirdiği değişiklikler görüşüldü.
Yerel seçim çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten CHP Aydın Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş, örgüt olarak yerel seçimlere hazır olduklarını söyledi. Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun biten ve devam etmekte olan projelerinin Aydın halkına yansımasının olumlu olduğunu vurgulayan Altıntaş, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni yüzde 50 ve yeni kurulacak Efeler Belediyesi'ni de yüzde 80'i aşan oyla kazanacaklarının sözünü verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, belediyenin ve örgütün çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini, birlik beraberlik içerisinde Aydın'da seçim zaferi kazanacaklarından hiçbir şüphesinin olmadığını belirtti.
(MB-İK)

13.02.2013 13:28:52 TSI

Editör: Wan Haber