2013 yılı planlama çalışmaları kapsamında esnaf ve oda ziyaretlerine devam eden AK Parti Aydın İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, Ayakkabıcılar Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi.
AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti Milletvekili Mehmet Erdem ile birlikte Aydın Ayakkabıcılar Çarşısını ziyaret ederek Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ufuk kay başkanlığında çarşı esnafı ile bir araya geldi. Çarşı esnafı adına yaşadıkları sıkıntıları dile getiren ayakkabıcılarda Ali Soylu, Ayakkabıcılar çarşısı içinde kalan kasaplar halinin çok kötü koku yaydığını ve buranın yeniden düzenlenmesini talep etti.
"KASALAR HALİ ÇOK KÖTÜ KOKU YAYIYOR"
Hükümet Bulvarı'na getirilen park yasağı ile birlikte vatandaşın ayakkabıcılar pazarına uğrayamaz olduğunu ve Ramazanpaşa Kavşağı ile Hükümet Konağı arasında kısa süreli parklanmaya müsaade edilmesini istediler. Esnaf adına konuşma yapan ve sektörün sıkıntılarını dile getiren ayakkabıcı Ali Soylu, "Tarihi pazarın üstünün kapatılması güzel oldu. Ancak, bu Pazar içinde bir mezbelelik gibi kalan Kasaplar Hali'nde bir düzenleme yapılması gerekiyor. Daha çok sakatat ürünlerinin satıldığı burada zaman zaman ağır kokudan rahatsız oluyoruz. Bu yönde çarşıda düzenleme yapılması lazım. Bunun yanında birçok sektörde olduğu gibi ayakkabıcılar da sıkıntılar içinde. Başta ben olmak üzere herkes kepenk kapatmak üzere. Bu sorunlara bir an önce çare bulunmasını bekliyoruz" diye konuştu.
(İK)

10.01.2013 09:27:39 TSI

Editör: Wan Haber