Elbistan'da faaliyet gösteren avukatlar, Kahramanmaraş Barosu Elbistan Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç'ın davetlisi olarak, istişare toplantısında bir araya geldiler.
Sword Otel Salonu'nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya avukatlar büyük ilgi gösterirken, Baro Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ardından ilk defa bir araya geldiklerini ifade ederek, katılan meslektaşlarına teşekkür etti.
Kahramanmaraş Barosu Elbistan eski Temsilcisi Av. Mevlüt Kurt ve tüm baro üyesi avukatların katıldığı toplantının amacı hakkında bilgi veren Baro Temsilcisi Av. Mehmet Kılıç, "Geçtiğimiz günlerde yaptığımız ve şahsımın baro temsilcisi olarak seçildiği seçimlerin ardından, avukat arkadaşlarımızla ilk defa bir araya geliyoruz. Buradaki amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, aynı zamanda mesleğe yeni başlayan arkadaşlarımızla tanışmaktır. Toplantıda ayrıca avukat arkadaşlarımızın sorunlarını konuşup, çözüm önerileri hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. Mesleğimizle ilgili sorunlar ve yeni gelişmeleri de hep birlikte gözden geçiriyoruz. Katılan meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.
(OZR-AKL-Y)

15.12.2012 14:58:09 TSI

Editör: Wan Haber